Till startsida Rackelhanen Flugfiskemagasin Flugfiskemagasinet Rackelhanen Uppdated
2003-12-06
English version

 

Anglers Paradise Musik CD-skiva

Anglerīs Paradise
- en CD med brasfiskemusik komponerad av Göran Cederberg -

CD-skivan Anglerīs Paradise är en underbart vacker, stämningsfull musikalisk hyllning till fiskeäventyrets dramatik, spänning och rogivande naturupplevelser. En läcker instrumentell resa mixad med naturliga ljud som återspeglar den stora glädjen med att fiska efter öring och lax i strömmande vatten men också naturens fantastiska skönhet.

Musiken är mixad med de härliga ljuden av älvars brus, strömmars porlande, rusande fisk, flugrullars knarr och fåglarnas sång. Alltså en CD där den specialkomponerade brasfiskemusiken verkligen skapar en positiv känsla av välbefinnande och påminner oss om sportfiskets genuina själ.

Spårtitlar:
1. Echos from Itchen
2. Home Pool, part 1
3. Ring of a Rise
4. The Journey to Mosquito River
5. Jewels in the Stream
6. Golden Hours
7. A Day in Dream Pool - inkl Home Pool parts 2 & 3
8. Fishing Fewer - inkl. Home Pool pool, part 4

Speltid 63 min.

Flugfiske och musik är Göran Cederbergs stora passioner. Och dessa har han nu förenat genom att komponera särskild brasfiskemusik för sportfiskare.
Göran Cederberg är idag en av Sveriges internationellt mest kända sportfiskeförfattare ­ med erfarenhet från de flesta olika typer av fiskevatten. Förutom sportfiske har han alltid varit hängiven sitt stora intresse för musik. Han har spelat klassiskt piano sedan 7-årsåldern och under 1980-talet spelade han även keyboards i flera rockgrupper. När han nu återupptagit sitt musikintresse har resultatet blivit en oerhört spännande musikalisk blandning av "Bach och Pink Floyd" ­ till vilken han lagt naturens egna ljud från sina mest älskade fiskevatten. All musik är inspelade och mixad i The Complete Angler Studio.

CD-skivan säljs bl.a. på Göran Cederbergs hemsida: http://www.cederberg.se

Finns även att köpa hos välsorterade redskapshandlare

 


Välkommen att skicka in recensioner och kommentarer om denna CD-skiva till oss

 

 

 

För att få den bästa upplevelsen av Magasinet gäller det att du har rätt inställningar.
Här är mina rekommenderade inställningar  

Var vänlig och respektera lagen om upphovsmannarätten. Kopiering eller annan mångfaldigande av innehållet helt eller delvis av denna och alla andra sidorna i "Flugfiskemagasinet Rackelhanen" är ej tillåtet.

© Mats Sjöstrand 2003

Om du har några kommentarer eller frågor angående Flugfiskemagasinet Rackelhanen så kontakta gärna mig.

Hälsningar
Webmaster/redaktör

Mats Sjöstrand