Till Flugfiskemagasinets startsida Flugfiskemagasinet Rackelhanen Uppdaterad
2004-03-14
English version
 

Psaros II Trout

Psaros II Trout

PREMIÄR FÖR EN HELT NY FLUGFISKERULLE

  Vid flugfiskemässan i Stockholm 1-4:e april 2004 har en helt ny unik flugfiskerulle världspremiär. Rullen heter Psaros II Trout och tillverkas och marknadsförs av Psaros Flyfishing.

  Psaros Flyfishing är ett svenskt företag och rullen är uppfunnen och tillverkas i Sverige Den helt nya Psaros II Trout från Psaros Flyfishing för traditionen inom flugfiske genom unikt nytänkande till en ny dimension.

  Psaros II Trout tillfredställer de mest kräsna krav från flugfiskare världen över med innovativ läcker design och funktion tillsammans med mycket hög och exklusiv kvalitet och hållbarhet.

  Det är den första rullen på marknaden med öppet spolnav (Open Gantry ™) som ger rullen dess unika design med möjlighet att samtidigt ha både vänster och högerhandsvev (Simultaneous L-R™). Detta innebär att man direkt under pågående fiske kan byta och veva med andra handen för säker drillning av fisk under svåra förhållanden.

  Psaros II är försedd med enbart snabbfäste för spolen utan rörliga och lösa delar (Fast Fixation Frame™). Spolen trycks lätt in i C-ramen (C-frame™) och bågen stängs med ett klick. Designen med C-ramen och bågen som helt innesluter och skyddar spolen mot stötar gör hela rullen mycket hållbar och funktionsäker även i de mest krävande miljöer Rullen har ett exklusivt utförande med:

- Äkta flygplansaluminium som ger låg vikt med endast 152 gram för klass 6-9.

- Riktig eloxering för högsta kvalitet på ytbehandling. Ger ett beständigare och tjockare ytskikt än anodisering.

- Rostfritt syrafast utförande vilket klarar både salt och sötvatten levereras i exklusivt etui för att ytterligare försäkra ägaren om dess exklusivitet levereras varje rulle med individuellt serienummer graverat på ramen.

Psaros II Trout

Kontaktinfo:

Psaros Flyfishing
Ola Jeppsson

Hemsida: www.psarosflyfishing.com

© Psaros Flyfishing 2004

 

 

Till Flugfiske Magasinets startsida

Blue line

För att få den bästa upplevelsen av Magasinet gäller det att du har rätt inställningar.
Här är mina rekommenderade inställningar

Black line

Var vänlig och respektera lagen om upphovsmannarätten.  Kopiering eller annan mångfaldigande av innehållet helt eller delvis av denna och alla andra sidorna i "Flugfiskemagasinet Rackelhanen" är ej tillåtet.

Mats Sjöstrand 2017

Black line

Om du har några kommentarer eller frågor angående Magasinet så kontakta gärna mig.

Hälsningar
Webbmaster
Mats Sjöstrand

 

 

 

 

 

Annonsbar
Sponsorpolicy / Våra sponsorer: