Till Flugfiskemagasinets startsida Flugfiskemagasinet Rackelhanen Uppdaterad
2011-11-26
English version
 

The Fish & The Fly 3 Terrestrials
En film af Niels Vestergaard

Landinsekter är till exempel – gräshoppor, skalbaggar, harkrankar och så vidare. Många av de här insektsimitationerna måste helt enkelt finnas i flugasken. Morten visar varför!

Vi följer med då han fiskar sina imitationer på en rad fantastiska fisketurer i Danmark, Grönland, Tyskland, Nya Zeeland och Lappland i Sverige.

Vi ser när han väljer fluga, taktik och fisketeknik i varje enskild situation. Det är en film fylld med värdefulla fakta och information om det här speciella torrflugefisket.

Morten är också en mycket duktig och erfaren flugbindare. I den andra filmen på DVD`n handlar det om flugbinding av de imitationer som han använder. Han visar steg för steg sina mycket enkla och innovativa bindtekniker, som är unika för varje enskild fluga.

Det är en instruktiv film – men här finns också många stämningsfulla scener och spännande fiskesituationer. Morten fångar många fina fiskar i väldigt vackra omgivningar. Det är en film med samma höga standard som de övriga i serien.

Två filmer på samma DVD, först 50 minuter flugfiske och sen 53 minuter flugbindning. Filmen finns både på svenska, danska, norska, engelska och tyska.

Mer info finns på: http://www.wideopen.dk

Skicka gärna in recensioner på denna filmen till oss

 

Till Flugfiske Magasinets startsida

 

För att få den bästa upplevelsen av Magasinet gäller det att du har rätt inställningar.
Här är mina rekommenderade inställningar

Var vänlig och respektera lagen om upphovsmannarätten.  Kopiering eller annan mångfaldigande av innehållet helt eller delvis av denna och alla andra sidorna i "Flugfiskemagasinet Rackelhanen" är ej tillåtet.

© Mats Sjöstrand 2011

Om du har några kommentarer eller frågor angående Magasinet så kontakta gärna mig.

Hälsningar
Webbmaster
Mats Sjöstrand